10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Speel Tot De Zon Onder Is

10 muzikanten nemen afscheid van de dag
Vlaanderen
Muziekmozaïek Folk & Jazz vzw zocht en vond tien muzikanten die met een persoonlijk verhaal en muziek de dag willen afsluiten. De tien video's sluiten tijdens de troostende tiendaagse de dag af, als een afscheidsritueel. We spelen tot de zon onder is en kijken uit naar wat volgt.
Muziek
Ritueel
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
21:00-21:15
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Wij nemen afscheid van de dag met een verhaal en muziek. Elke avond sturen we bij valavond een video de wereld in via Facebook en de website van Muziekmozaïek. Daarin vertelt een muzikant over een persoonlijk verlies, over troost en hoop, om vervolgens afscheid te nemen met een lied. Spelen tot de zon onder is, wordt ons tiendaags HEEL HET LAND-ritueel.

Met onze oproep voor dit afscheid, mikte Muziekmozaïek als amateurkunstenvereniging in de eerste plaats op amateurmuzikanten die het initiatief met een warm hart wilden steunen. Zullen spelen tot de zon onder is: Hilde Frateur, Johan Waegeman, Stefan Timmermans, Guido Nijst & Beatrijs Van Huyck, Griet Liebens, Irina Sarolea, Tom Goemaere, KleINKitsch, Koen Vanmeerbeek & Marjolein Cools, Valerie Konings & Dimitry Goethals & Liesbeth Verlaet.

Locatie
Online op Facebook, YouTube en muziekmozaiek.be

Wijngaardstraat 5
1755 Gooik
België

Volg: https://www.facebook.com/muziekmozaiek
Of surf elke avond naar https://muziekmozaiek.be/ of het YouTube-kanaal van Muziekmozaïek.
Organisator
Muziekmozaïek Folk & Jazz vzw
Muziekmozaïek Folk & Jazz vzw laat muzikanten, organisatoren en liefhebbers alle hoeken van jazz & folk ontdekken, spelen, leren. De drijfveer: zoveel mogelijk mensen informeren, inspireren en op ontdekkingstocht sturen door de avonturen van de muziek. We zorgen voor podia en speelkansen (B-Jazz International Contest, Gooikoorts, Luisterplein (h)erkent Talent, Feest van de Folk, Jazzenede, Driekoningenbal...), voor educatieve projecten (Stage voor Traditionele Folkmuziek, Youth Jazz Collective) en geven met Folk en Jazz&mo' ook twee tijdschriften uit.