10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Post van een onbekende

Verras een onbekende met een brief
Oost-Vlaanderen
We maken mensen warm om een brief te schrijven met daarin hun verhaal over hetgeen de coronacrisis voor hen betekend heeft. We posten deze brieven nadien in een willekeurige brievenbus.
Schrijven
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
08:00-22:00
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Mensen uit mijn praktijk Veertjes en dansschool (www.vid-school.be) worden opgeroepen om een brief te schrijven met daarin hun verhaal over hetgeen de coronacrisis voor hen betekend heeft. De bedoeling is dat ze die posten in een willekeurige brievenbus. In de brief vragen we om dit initiatief verder te zetten. Het delen van onze gevoelens, onzekerheid en verdriet werkt verbindend. Het ontvangen van een onverwachte, hand geschreven brief van een vreemde kan een blijvende (positieve) herinnering teweeg brengen. We vragen om dit verder te zetten.

Locatie
Thuis

Machelenbinnenweg 26
9800 Deinze
België

Iedereen kan dit doen, om het even waar :-)