10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Doe Het Zelf Uur Blauw

Audiowandeling
Vlaanderen
Ben je iemand dierbaar verloren? Zoek je naar een eigen helend ritueel? Wil je een eerbetoon brengen?
Johan wandelt met je mee in de audiowandeling Doe Het Zelf Uur Blauw, geïnspireerd op de podcast reeks Het Uur Blauw.
Hij stelt je onderweg vragen en reikt gedachten aan om je rouwproces vorm te geven.
Samen maak je een eerbetoon aan de overledene.
Download de audiowandeling, kies een stukje natuur uit, vertrek een uur voor zonsopgang en Johan wandelt mee in je oortjes.
Podcast
Wandeling
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
Doorlopend
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Net zoals in de podcast maak je een wandeling tijdens het uur voor zonsopgang, het zogenaamde blauwe uur. Je zoekt een stukje natuur uit in je buurt, je vertrekt op tijd zodat je nog een vol uur hebt voor zonsopgang, je neemt eventueel iemand anders of een hond mee zodat je je comfortabel voelt, je steekt je oortjes in en het komende uur, terwijl je het steeds lichter ziet worden, krijg je vragen en gedachten die je op weg helpen om zelf een soort ritueel eerbetoon te maken. Een eigen moment van troost en verbinding met de persoon die je verloren bent. 

Locatie
Vrij te kiezen

niet van toepassing
0000 niet van toepassing
België

vrij te kiezen
downloaden via de website na betaling