10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Cera-troostwandeling

Samen wandelend stilstaan
Vlaanderen
Wandelen was lange tijd het enige wat we in de coronacrisis samen konden doen. Net daarom is het zo'n krachtig middel om de crisis mee te lijf te gaan. Sprekend en wandelend kunnen verdriet en gemis plaats maken voor troost en hoop. 

We nodigen je uit om samen te wandelen waar, wanneer en met wie je wil. Om elkaar uit te nodigen, ontwikkelden we speciale kaartjes. 
Onze troostende podcast kan ook mee op pad, als je dat wil.
Onderaan deze pagina vinden jullie de link naar de podcast terug.
Podcast
Wandeling
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
Je kiest zelf wanneer je wandelt.
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

Een wandeling vol troost en hoop

De pandemie zet onze grote en kleine wereld op zijn kop en heel wat dingen zijn niet meer wat ze waren: uitwisselingen tussen generaties, het contact met familie, vrienden en collega’s, toevallige ontmoetingen onderweg. Misschien heb je iemand verloren, of draag je een onbestemd verdriet met je mee, misschien is het moeilijk om te praten met anderen in deze vreemde tijd.

Deze podcast neemt je mee op wandel en nodigt je uit om stil te worden en terug te blikken, contact te maken met het hier en nu en je hart open te zetten voor verwondering.

Je luistert al wandelend waar en wanneer jij wil. Muziek en poëzie begeleiden je en maken ruimte voor jouw ervaringen, gevoelens en gedachten. Trek met deze mooie stukjes troost en vleugjes verwondering naar buiten en luister, in harmonie met de natuur. Of beleef het als een innerlijke wandeling, thuis op de sofa of op een bankje in de zon.

Een productie van Audiomakerij Selkie i.s.m. Katleen Schepers van DICHTBIJ afscheid
In opdracht van Kunstwerkt en Cera

Berluister hier de podcast:
https://open.spotify.com/episode/2ZZzcXV5XxBiJs9M5LLbVL?si=QIogCqE8RbO4f-icMX22Mg&dl_branch=1&nd=1

Locatie
Je kiest zelf waar je wandelt.

Eender waar
3000 Leuven
België

Je kunt inspiratie vinden op de website van Natuurpunt.
https://www.natuurpunt.be/pagina/rust-opzoeken-de-stiltegebieden
Organisator
Cera
Samen investeren in welvaart en welzijn

Samen met zo’n 400.000 vennoten investeert Cera in onze samenleving en bouwt aan een sterke coöperatie. Door de krachten te bundelen met vennoten en partners creëert Cera samen met hen economische en maatschappelijke meerwaarde.