10 DAGEN VAN
TROOST EN HOOP

Tijdens Heel het land slaan we de handen in elkaar waarin we van 30 april tot 9 mei 2021 met velen, het land weer helen. We staan stil bij elke vorm van verlies die de coronacrisis met zich meebracht. Van concreet verlies van geliefden tot het meer abstracte verlies van een wereldbeeld dat zo plots en drastisch overhoop werd gegooid en ons allen in de kern van ons bestaan heeft geraakt. lees meer...

Boodschap aan de Overkant

Stuur een sm-mis-je aan een overleden dierbare
Vlaanderen
Wat zou jij schrijven als je nog één berichtje kon sturen naar een overleden dierbare?
Laat je sm-mis-je achter op boodschapaandeoverkant.org en Vzw Reveil projecteert alle inzendingen op de virtuele projectiemuur.
Schrijven
vr 30 april
za 1 mei
zo 2 mei
ma 3 mei
di 4 mei
wo 5 mei
do 6 mei
vr 7 mei
za 8 mei
zo 9 mei
continu
Deze activiteit is gratis
UiTmetVlieg / kindvriendelijk

"Wat zou jij schrijven als je nog één berichtje kon sturen naar een overleden dierbare?"

Laat je sm-mis-je achter op boodschapaandeoverkant.org en Vzw Reveil projecteert alle inzendingen op een virtuele projectiemuur. Van 15 oktober tot 1 november werkt de organisatie samen met steden om de lokale Boodschappen aan de Overkant ook op stadhuizen , bibs, ... te projecteren. 

Alle info op www.reveil.org

Locatie
www.reveil.org

overal in Vlaanderen
1000 Vlaanderen
België

Over heel Vlaanderen. Iedereen kan een Boodschap aan de Achterkant achterlaten. Dezelfde dag staat je sm-mis-je op de digitale projectiemuur van vzw Reveil.
De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Organisator
Vzw Reveil
vzw Reveil wil de Vlaamse rouwcultuur warmer maken. Met muziek, poëzie en levensverhalen. Reveil doet dit onder andere op 1 november met troostconcerten op 1 november.
gratis